Op de wegwijzer

Ik breng je in je element, verbind je –in samenwerking– met je eigen natuur, om je vanuit stilte, in gesprek het ware antwoord te laten ont–dekken.

Mijn aanpak hangt samen met het doel en de weg. Ik heb een scala aan middelen ter beschikking:

  • Een labyrintloop kan je helderheid brengen, antwoorden aanreiken bij prangende kwesties.
  • Een begeleide wandeling in de natuur stelt je in staat om jezelf te verbinden met je bron. Zo kom je makkelijker in contact met essentie, daar waar het helder weten huist.
  • Voor grotere bedrijven en organisaties werk ik met ECOintention, een methode om gezonde energie en flow in organisaties en natuurgebieden terug te brengen. Gedurende bijna twee jaar werk ik op afstand, en met regelmatige bezoeken ter plekke, om de vooraf gestelde doelen te realiseren.
© het doel de weg 2024